Перейти до змісту
d4adcore

Зміна ефекту заточки протокол 166 Farfurion

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня форум, шукаю програму щоб змінити колір енчанту зброї для клієнту Фарфуріон 166 протокол
Я розумію що треба це налаштувати в Env.int але не можу знайти програму яка може відкрити цей файл, можливо хтось може кинути в мене лінком на цю прогу, дякую!

Поділитись повідомленням

Посилання на повідомлення

Дублирую на русском

Здравствуйте форум, ищу программу для изменения цвета заточки оружия для клиента протокола Farfurion 166 Я понимаю, что мне нужно настроить его в Env.int но я не могу найти программу, которая может открыть этот файл, может кто-то сможет мне скинуть ссылку на эту программу, спасибо!

Поділитись повідомленням

2 часа назад, d4adcore сказал:

Я понимаю, что мне нужно настроить его в Env.int

приветствую, попробуй скачать этот редактор - я не уверен на 100% , но вдруг он поможет https://emudevs.gg/resources/l2editor-emudevs-version-2024.422/

Поділитись повідомленням

Вообщем расшифровал я Env.int
Там отсутсвуют данные об заточки оружия.
В клиенте на котором я сейчас играю есть 2 файла
Попробовал поменять цвет и свечение в обоих файлах, но на клиенте это никак не отобразилось
Менял вот это radiance_effect_RGB_opacity_e3={000A1400;00001E00;0.8} , может кто-то тыкнуть носом какое именно значение необходимо дергать что бы пухи Д ранга засветились как в интерлюде? или хотя бы похоже....

1. WeaponEnchantEffectData.dat=====================> Contains the Glow Effect when any Weapon is Enchanted. For Live Servers
  2. WeaponEnchantEffectData_Classic.dat=============> Contains the Glow Effect when any Weapon is Enchanted. For Classic Servers

Поділитись повідомленням

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.

Гость
Відповісти в цій темі...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

• Створити...