Перейти до змісту
jaccass

TvT LastHero CtF

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня шановні! Треба допомога, збірка L2Mythras, пвп івенти не телепортують, один зарегатися може - в системному вікні пише що зареганий, а інші які також клацають регу пише - що вже зареєстровані, після закінчення часу реєстрації нікого не телепортує а в баті пише що недостатньо людей. Хеееелп!

Поділитись повідомленням

Посилання на повідомлення
4 часа назад, jaccass сказал:

Хеееелп!

я думаю сборка в принципе работает наполовину, не удивительно что ивенты не работают. если есть знания java и умение то можно взять исходники этой сборки (есть тут на сайте) и там все что не работает -фиксить в ручную.

Поділитись повідомленням

Шановнi форучаны. Не можу знайти папку систем 152 протоколу.Якщо можете выкладить  будь ласка цю папку.Буду вдячный вам.

Змінено користувачем Старый гном

Поділитись повідомленням

1 час назад, Старый гном сказал:

Шановнi форучаны. Не можу знайти папку систем 152 протоколу.Якщо можете выкладить  будь ласка цю папку.Буду вдячный вам.

Тут є на форумі потрібна папка тобі

Змінено користувачем jaccass

Поділитись повідомленням

Не могу найти в интернете   System  152-RU. Нашел на  форуме.Но скачать там не получается.Если есть у кого скиньте пож.

Поділитись повідомленням

В 07.04.2024 в 23:39, Старый гном сказал:

Не могу найти в интернете   System  152-RU. Нашел на  форуме.Но скачать там не получается.Если есть у кого скиньте пож.

https://dropmefiles.com/dD00J

Поділитись повідомленням

5 минут назад, LexPraim сказал:

то что по ссылке - там торрент на чистый клиент без патча, к нему нужен патч. Попробуй отсюда скачать http://akumu.ru/lineage2/L2RU/P152/L2RU-P152-D20181115/

опять же это клиент без патча, патч можно попробовать создать Patch Maker но не факт что будет работать

Поділитись повідомленням

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.

Гость
Відповісти в цій темі...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

• Створити...