Перейти до змісту
Авторизація  
Djon

фейк плеер и все что с ним связанно

Рекомендовані повідомлення

Добрый(день,вечер) уже дано меня затронула тема по поводу фековых игроков, на просторах интернета есть куча файлов но нет нормального описание как их правильно ставить и править под свою сборку нету. Так вот может кто знает как и что, + на сколько я понял надо понимать джуву-скрипт,мб есть у кого-то наброски или ссылки буду очень благодарен с чем розберусь или что добавлю буду делиться, от себя к народу) зарание спасибо.

Поділитись повідомленням

Посилання на повідомлення
Реклама

Відключіть AdBlock

та перезавантажте цю сторінку, Дякую!
Або станьте спонсором щоб відключити рекламу назавжди:

1. Зареєструватися на сайті.

2. Увійти в свій аккаунт на сайті.

3. Стати спонсором сайту monche.org (Рівень немає значення)

Смысла нет.

Если кто то и допил то, что есть грамотно, то эти допилы только продаются и в шаре их нет.

Есть шаровые сборки 10 летней давности с основой разработок под фейки. Последняя тут недавно постилась.

Есть пара движков на гитхабе, которые тоже давно не обновлялись, найти можно по поиску.

Как пример можешь поковырять: https://github.com/Elfocrash/L2jRoboto 

Поділитись повідомленням

Посилання на повідомлення

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.

Гость
Відповісти в цій темі...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Авторизація  
  • Створити...